Мистецькі карти. Косівська мальована кераміка

Кількість сторінок: 64 картки

Жанр: Карти

225 грн

Опис

Інтелектуальна гра для дітей та дорослих. Містить 64 картки (32 пари). В інструкції є правила гри та коротка історія косівської мальованої кераміки.

Гра «Пам’ять»
Гра розрахована на гравців віком від 6 років. Мета гри – запам’ятати та відкрити якомога більше парних карт. Для гри може бути використано від 8 до 32 карт, в залежності від віку учасників та кількості гравців. Карти розкладаються на столі в довільній кількості рядів, сорочкою вгору. Кожен гравець по черзі відкриває будь-які дві карти. Якщо карти в парі співпадають, гравець забирає їх собі. Якщо ні – карти знову викладають сорочками вгору, і хід передається наступному гравцю. Так повторюється, поки гравці не розберуть всі карти. Перемагає той, хто зібрав найбільшу кількість парних карток.

Гра «Пари»
Гра розрахована на гравців віком від 6 років. Мета гри – назбирати якомога більше пар однакових карток. Кожному гравцю роздається по 6 карт. Гравці по колу питають сусіда по грі, чи є в нього карта для пари, описуючи її словами. В разі наявності такої карти у сусіда, беруть її собі та відкладають створену пару. Не можна називати карту за номером. Якщо гравець незрозуміло описав карту, і отримав не ту, яку шукав, ця карта переходить до нього. Після кожного кроку гравці по черзі беруть по одній карті з колоди. Виграє той, хто назбирає більше пар однакових карт.

 

Термін комплектування замовлення 2-7 днів.

Розгорнути
Видавництво:
ДУХ І ЛІТЕРА
Ілюстрації:
так
Розмір:
126 х 106 мм
Вага:
0.16 кг
ISBN:
978-617-8262-54-9

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Мистецькі карти. Косівська мальована кераміка”“
225 грн
Є оплата за допомогою єПідтримка
Доставка до відділення по Україні з Нової пошти та Укрпошти, окрім тимчасово окупованих територій, буде безкоштовною, якщо сума замовлення складатиме 1000 грн і більше.